banner
Home » Asistență » Care este procesul de perforare a plasei
Products

Care este procesul de perforare a plasei

2024-04-09 21:19:56


Plasa de perforare, cunoscută și sub numele de placă de perforare, este un termen general pentru produsele care sunt perforate pe placă. 
Tipurile comune de găuri utilizate în producerea plaselor de perforare sunt găurile rotunde, găurile pătrate, găurile dreptunghiulare, găurile eliptice, găurile rotunde lungi, găurile triunghiulare, printre care găurile rotunde lungi sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de plase de perforare cu talie lungă. Și alte tipuri de gaură pot fi, de asemenea, prelucrate și personalizate. 
Plasa de perforare este un material comun în industria plasei de sârmă, de obicei fabricată din metal și împărțită în plasă de perforare a plăcilor de fier, plasă galvanizată, plasă de perforare a plăcilor reci și plasă de perforare din oțel inoxidabil. Plasa de perforare din oțel inoxidabil este împărțită în 304 material, 201 material și 316L material. Alte materiale metalice includ plasa de perforare a plăcii de aluminiu, plasa de perforare rotundă a plăcii de aluminiu, plasa de perforare a plăcii de cupru etc. Desigur, alte materiale nemetalice pot fi, de asemenea, prelucrate și personalizate.


Email: 407080001@qq.com